donderdag 29 januari 2015

Blogswap 2015 Springedition!

Blogswap 2015 Springedition!


Mag ik jullie wijzen op het blog van Lynda, (klik) ze organiseerd net als de vorige keren een swab en het zou leuk zijn als er veel mensen mee doen.
Hoe het werkt kun je op haar blog lezen.


 

6 opmerkingen:

My name is Riet zei

Hallo Hermine. Gisteren heb ik mijn volglijst eens nagekeken en heb meteen jouw blog bij mijn favorieten gezet . Ik heb zojuist even je laatste posten doorgekeken en ben dus weer bij.
Fijn weekend!

Corine(THUIS) zei

Leuk hè?! Ik heb me ook al aangemeld :-)

Elisabeth zei

Zelf doe ik nooit mee aan deze dingen ,maar lief dat je er even aandacht aan besteed.dank voor je lieve reacties bij mij en ik wens je een fijn weekend
Liefs Elisabeth

Tineke zei

Ik ga zo even kijken maar niet voordat ik zeg dat ik dat een lief gebaar vind. Delen maakt rijk! Fijne werkweek (alvast)

Housebythewaterhole zei

Hermine, dank voor je reactie op mijn blog...leuk dat je het mooi vind, ik heb al best wat spullen maar vind het gewoon leuk om bezig te zijn en de plannetjes die in mijn hoofd borrelen uit te voeren ! Mooie blog heb je, heb me metéén aangemeld om je te gaan volgen..mijn hart ligt ook ergens in Frankrijk, wij wonen dichtbij de franse grens en trekken altijd naar rommel en brocante marktjes in noord-frankrijk dus ik heb echt genoten van je post over je over-buur in Frankrijk, wat leuk dat jullie een huis in Frankrijk hebben !!
héél fijne week alvast
liefs Kathy

Victorian1885 zei

Hello Hermine
What a beautiful place... thank you for sharing it with us. Have a wonderful week ahead.
Hugs,
Wanda