woensdag 30 september 2009

De nieuwe badkamer.Achter onze slaapkamer ligt de dressing. We hebben daar een deur in de muur laten maken en kunnen nu in een kamertje komen wat alleen via de provisiekamer te bereiken was, een beetje raar want het is best een aardige kamer. Mijn zusje had een lumineus idee, waarom maken jullie daar geen tweede badkamer.

Chris onze aannemer heeft dus de nieuwe badkamer gemaakt, we hadden een wastafel gezien waar we helemaal weg van waren en die staat nu te pronken.


Wat een luxe zo dicht bij onze slaapkamer en prettig voor de gasten die nu hun privé badkamer hebben waar trouwens ook niets mis mee is.
Intussen heb ik de muren van de badkamer gedeeltelijk met kalkverf bewerkt en de gekregen oude bedstede deurtjes staan erg leuk en zijn mooi pas gemaakt door Chris.Goede vrijdag is het koud! Sneeuw en regen en we hebben en een giga lekkage in de slaapkamer.

De paasdagen zijn wit en alles ziet er prachtig uit.


's Woensdags komt de dakman monsieur Feuerbach kijken naar de lekkage.
Het heeft gelekt langs de schoorsteen en hij vraagt of we die schoorsteen nog gebruiken, nee dus, en hij stelt voor om hem tot net onder het dak af te breken en er dan gewoon dakpannen over te leggen.
Het ei van Columbus, we hebben geen lekkage meer gehad op die plek.

1 opmerking:

LiesCa zei

Zo, dat zijn van die tegenvallers! Lekkage! Gelukkig waren jullie ter plekke en kon het snel hersteld worden.
Groet,
Liesbeth